Total In Support

"Total in Support is een goede club mensen"

- Ted Noten: vrij vormgever

"Total in Support removes the stress so we can focus on what we love: making music"

- Geoffrey Lagadec: muzikant (Jaya the Cat)

"They introduced me to the Dutch- Japanese Trade agreement, which made it possible for me to move to the Netherlands"

Yutaka Endo - Creative producer

"Total in Support were able to write up a wonderful business plan and assisted me with setting up my business."

Cory Osborn - Illustrator and webdesigner

Total Legal Support

Total Legal Support zorgt ervoor dat de juridische aspecten van jouw onderneming of beroepspraktijk goed geregeld zijn. 

 

Sterke juridische basis 

Onze ervaring is dat ondernemers en organisaties in de culturele en creatieve sector regelmatig in de problemen komen doordat ze op juridisch vlak tekort schieten. Total Legal Support kan je helpen bij het leggen van een sterke juridische basis voor jouw bedrijf of beroepspraktijk. Dat begint met het kiezen van de juiste rechtsvorm. Ook de samenwerking met partners, klanten, leveranciers en medewerkers wordt nauwkeurig geanalyseerd. Waar nodig kan Total Legal Support overeenkomsten screenen of opstellen. Total Legal Support kan ook ondersteunen met het kiezen en afsluiten van aansprakelijkheidsverzekeringen. Total Legal Support schermt de juridische risico’s vakkundig voor je af, zodat jij je kunt concentreren op waar je goed in bent. Mocht je toch juridische problemen ondervinden dan staan wij jou bij om de zaken op te lossen. 

 

Exclusieve focus 

Total Legal Support heeft een exclusieve focus op creatieve ondernemers en culturele organisaties en weet welke juridische vragen en problemen je in de praktijk het meest zult tegenkomen. Daardoor kan Total Legal Support jou snel en efficiënt - en dus zonder torenhoge rekening - een advies geven. 

 

Intellectueel eigendom 

Voor veel creatieve ondernemers is de bescherming van creaties en vindingen essentieel voor de bedrijfsvoering. Total Legal Support is gespecialiseerd in het intellectuele eigendomsrecht en kan ervoor zorgen dat je maximaal en blijvend profijt hebt van jouw auteursrechten, formats, werken, merken en handelsnamen. 

 

Ook kan Total Legal Support je adviseren over uiteenlopende overeenkomsten, zoals managementdeals voor artiesten en DJ’s, licentiedeals, publishingovereenkomsten en platencontracten. Total Legal Support kan deze overeenkomsten natuurlijk ook voor je opstellen. 

 

Total Legal Support werkt tegen zeer scherpe tarieven. Voor veel diensten en producten hanteren wij standaard prijzen, zodat jij van te voren weet waar je aan toe bent. 

 

Klik hier voor een overzicht van onze producten 

 

Maak een vrijblijvende afspraak met Total Legal Support 

 

[foto=267 l] 

 

 

 

 

Nieuwsbrief april 2016

 

De nieuwsbrief van Total in Support staat online. Lees onder andere over de Var verklaring die per 1 mei vervangen zal worden door de modelovereenkomsten. Een belangrijke wijziging is dat ook opdrachtgevers risico gaan lopen. In de nieuwe systematiek moeten ook zij beoordelen of terecht wordt uitgegaan van geen dienstbetrekking. Hierdoor kunnen zij niet meer de verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid afschuiven op ZZP'ers, die vaak in een kwetsbare positie zitten.

 

Frank Schouten belicht in de nieuwsbrief de gevolgen van de afschaffing van de VAR en bespreekt onder andere de gevolgen voor de artiestenregeling, de wet aanpak schijnconstructies en het gewijzigde beleid bij aangifteverzuimen inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting.

Lees de volledige nieuwsbrief hier

Read our English newsletter here

read more

full blog

 
 

Total in Support bv

Sumatrakade 1537

1019 RS Amsterdam

ask@totalinsupport.com

Tel: +31(0)20 420 59 99

Fax: +31(0)20 420 07 06

algemene voorwaarden

cultural dedication