Total In Support

"Total in Support is een goede club mensen"

- Ted Noten: vrij vormgever

"Total in Support removes the stress so we can focus on what we love: making music"

- Geoffrey Lagadec: muzikant (Jaya the Cat)

"They introduced me to the Dutch- Japanese Trade agreement, which made it possible for me to move to the Netherlands"

Yutaka Endo - Creative producer

"Total in Support were able to write up a wonderful business plan and assisted me with setting up my business."

Cory Osborn - Illustrator and webdesigner

Links

 

 

De Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO) is de branchevereniging van ontwerpers en ontwerpbureaus in Nederland. BNO organiseert informatieve events voor de creatieve ondernemer.  

Total in Support draagt bij aan het jaarlijks terugkerend event VROAAM door deel te nemen als speed adviesdesk, waarbij één van onze specialisten antwoord geven op administratief en fiscaal gerelateerde vraagstukken. 

 

 

 

Maxwell Group adviseert ondernemers op het gebied van strategie en investering door het bieden van trainingen. Total in Support organiseert het jaarlijks terugkerend seminar 'Minder Belasting voor Creatieven' waarbij de specialisten van Maxwell een informatieve bijdrage leveren. 

 

 

 

Everaert Advocaten staan bekend als dé specialisten in het migratierecht.  

Samen met dit immigratiekantoor draagt Total in Support bij aan het zelfstanding ondernemerschap van buitenlandse ondernemers binnen de creatieve sector in Nederland. Total in Support helpt deze creatieve buitenlandse ondernemers met het schrijven van business en financiële plannen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief april 2016

 

De nieuwsbrief van Total in Support staat online. Lees onder andere over de Var verklaring die per 1 mei vervangen zal worden door de modelovereenkomsten. Een belangrijke wijziging is dat ook opdrachtgevers risico gaan lopen. In de nieuwe systematiek moeten ook zij beoordelen of terecht wordt uitgegaan van geen dienstbetrekking. Hierdoor kunnen zij niet meer de verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid afschuiven op ZZP'ers, die vaak in een kwetsbare positie zitten.

 

Frank Schouten belicht in de nieuwsbrief de gevolgen van de afschaffing van de VAR en bespreekt onder andere de gevolgen voor de artiestenregeling, de wet aanpak schijnconstructies en het gewijzigde beleid bij aangifteverzuimen inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting.

Lees de volledige nieuwsbrief hier

Read our English newsletter here

read more

full blog

 
 

Total in Support bv

Sumatrakade 1537

1019 RS Amsterdam

ask@totalinsupport.com

Tel: +31(0)20 420 59 99

Fax: +31(0)20 420 07 06

algemene voorwaarden

cultural dedication