Total In Support

"Total in Support is een goede club mensen"

- Ted Noten: vrij vormgever

"Total in Support removes the stress so we can focus on what we love: making music"

- Geoffrey Lagadec: muzikant (Jaya the Cat)

"They introduced me to the Dutch- Japanese Trade agreement, which made it possible for me to move to the Netherlands"

Yutaka Endo - Creative producer

"Total in Support were able to write up a wonderful business plan and assisted me with setting up my business."

Cory Osborn - Illustrator and webdesigner

Medewerkers

Bij Total in Support werken gespecialiseerde professionals, nergens anders vind je zoveel specifieke kennis over zaken doen in de creatieve industrie. Total in Support heeft verschillende specialisten in dienst op het gebied van administraties, bedrijfsadvies, fiscale- en juridische kwesties. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact, dus neem gerust contact met ons op. 

 

 

 

Frank Schouten  

contact 

 

 

Jutha ten Buren 

 

Manager Belasting. Heeft Bedrijfseconomie met de specialisatie Accountancy gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Aansluitend op haar opleiding heeft zij 2,5 jaar bij een groot accountantskantoor gewerkt. Na vervolgens 5 jaar werkzaam te zijn geweest als Controller bij een aantal bedrijven, is zij in 2007 bij Total in Support komen werken. 

contact  

 

Leen Wisker 

contact 

 

 

 

 

Marian 't Lam 

 

Manager administraties. Vele jaren ervaring bij zowel accountantskantoren als bij verschillende bedrijven als manager administratie. Kan als geen ander snel en adequaat de administratie op orde brengen en op orde houden. Vraagbaak voor klanten en medewerkers. 

contact 

 

 

 

Jenny Lee 

 

Medewerker administratie. AA accountant. Gaat in op het detail en pas naar huis als de administratie op orde is. 

 

 

 

Jayme Buter 

 

Medewerker administratie, muziek liefhebber en gamer. Voelt zich thuis in grote en kleine administraties. 

 

 

 

 

Nic J. M. van Bemmel  

 

Ondernemer en bedrijfsadviseur voor het MKB. Verantwoordelijk voor businessdevelopment en managementrapportage. Sparring partner voor creatieve ondernemers. Scherp op cost management in combinatie met stevige (en praktisch gerichte) marketing en marketingcommunicatie achtergrond. Helpt ondernemers met het kritisch analyseren en optimaliseren van (financiële) bedrijfsprocessen. Achtergrond in marketing en reclame. 

Nieuwsbrief april 2016

 

De nieuwsbrief van Total in Support staat online. Lees onder andere over de Var verklaring die per 1 mei vervangen zal worden door de modelovereenkomsten. Een belangrijke wijziging is dat ook opdrachtgevers risico gaan lopen. In de nieuwe systematiek moeten ook zij beoordelen of terecht wordt uitgegaan van geen dienstbetrekking. Hierdoor kunnen zij niet meer de verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid afschuiven op ZZP'ers, die vaak in een kwetsbare positie zitten.

 

Frank Schouten belicht in de nieuwsbrief de gevolgen van de afschaffing van de VAR en bespreekt onder andere de gevolgen voor de artiestenregeling, de wet aanpak schijnconstructies en het gewijzigde beleid bij aangifteverzuimen inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting.

Lees de volledige nieuwsbrief hier

Read our English newsletter here

read more

full blog

 
 

Total in Support bv

Sumatrakade 1537

1019 RS Amsterdam

ask@totalinsupport.com

Tel: +31(0)20 420 59 99

Fax: +31(0)20 420 07 06

algemene voorwaarden

cultural dedication